Liikuntakeskus

Liikuntakeskus toimii kohtaamispaikkana

Liikuntakeskus toimii kohtaamispaikkana

Liikuntakeskukset tarjoavat tyypillisesti hyvin vaihtelevan ja kannustavan tarjonnan erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Monipuolisia aktiviteetteja löytyy kaikenikäisille liikkujille lähtötasosta tai kunnosta riippumatta. Varsinkin ryhmäliikuntaan on usein panostettu, koska sillä tavalla ammattimaisesti ohjatuista liikuntatuokioista pääsee nauttimaan mahdollisimman moni. Ryhmäliikunta tarjoaa laajan skaalan erilaisia liikuntamuotoja, kuten tanssitunteja, pilatesta, spinning ja cycling-sisäpyöräilyä sekä erilaisia palloilulajeja vauhtia hakeville. Jos siis tahdot pelata esimerkiksi salibandya tai sulkapalloa, mutta sinulta puuttuvat pelikaverit, kannattaa heitä etsiä juurikin liikuntakeskuksen ryhmäliikuntavuoroilta. Hyvin varustetuissa liikuntakeskuksissa voit päästä jopa harrastamaan jääurheilua ja osallistumaan erilaisiin liikuntakouluihin, kuten hiihto- ja juoksukouluihin vuodenajasta riippuen. Ahkeran liikunnan jälkeen voit poiketa vielä rentouttavassa hieronnassa, että kaikki uudet lihaksesi pysyvät notkeina.

Liikuntakeskus tarjoaa palveluita kertamaksulla tai kuukausittaisilla jäsenmaksuilla. Ottamalla jäsenyyden voit itse vaikuttaa kuinka kattavaan jäsenkorttiin tahdot investoida. Esimerkiksi ryhmäliikunta Jyväskylässä onnistuu edullisesti Killerin liikuntakeskuksessa, jossa on Jyväskylän seudun monipuolisin liikuntatarjonta.

Ryhmäliikunta Jyväskylä - Killeriltä monipuolisin liikuntatarjonta

Killerin liikuntakeskus tarjoaa hulppeat puitteet harrastaa monipuolista liikuntaa Jyväskylässä. Liikuntakeskus sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta, joten kuntoilemaan pääsee helposti esimerkiksi paikallisliikenteen busseilla. Voit kätevästi ilmoittautua kursseille ja ryhmäliikuntatunneille tai varata oman kenttävuorosi kätevästi netistä.

Killeri tarjoilee perusteellisen kattauksen mahtavia ja alati vaihtuvia ryhmäliikuntatunteja kaikille niistä kiinnostuneille. Viikon voi aloittaa reippaasti pilateksella, kiihdyttää vauhtia cycling-sisäpyräilyllä ja ottaa rennommin loppuviikosta vaikkapa joogan merkeissä. Mielenkiintoisia tunteja löytyy varmasti jokaiselle, joka on valmis hikoilemaan ja kasvattamaan kuntoaan. Liikuntakeskus tarjoaa myös toiminnallisen lapsiparkin, jonne voit viedä lapsesi oman liikuntatuokiosi ajaksi luotettavan ohjaajan hoiviin.

Liikunta osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia

Liikunta osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia

Liikunta on eräs niistä tehokkaimmista ja helpoimmista keinoista edistää hyvinvointia ja ylläpitää oikeanlaista toimintakykyä. Liikuntaekspertit erottelevat usein fyysisen kunnon ja terveyskunnon. Fyysisellä kunnolla tarkoitetaan hyvää suorituskykyä, erityisesti kestävyyskuntoa ja lihasvoimaa. Terveyskunnon kannalta keskeisiä mittareita ovat muun muassa matala verenpaine ja veren kolesterolitaso, paino, tuki- ja liikuntaelimistön terveys sekä nivelten oikeanlainen liikkuvuus.

Monet liikuntakeskukset tarjoavatkin ammattitaitoisia personal trainereita tukemaan painon pudotusta, lihasmassan kasvattamista tai avuksi isompaankin elämäntaparemonttiin. Parhaiten personal training sopii sinulle, jos tahdot yksilöllistä ohjausta ja opastusta esimerkiksi kuntosaliharjoittelun aloittamiseen ja siinä tuloksellisesti onnistumiseen. Saat itse valita, kuinka pitkään personal trainer treenaa kanssasi, ja minkälaisia tavoitteita kohti lähdette kulkemaan. Personal trainer työskentelee sinulle, sinun kanssasi.

Ryhmäliikunta yhdistää sosiaalisuuden

Ryhmäliikunta on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja nauttia yhteisöllisyydestä liikunnan lomassa. Yhdessä liikkuminen on monien mielestä huomattavasti motivoivampaa kuin yksin liikkuminen, varsinkin jos olet vasta aloittamassa liikuntaharrastusta. Ryhmäliikunnan sosiaalinen puoli on aivan yhtä terveyttä edistävää kuin siellä harrastettu liikunta joten älä turhaan ujostele osallistua yhteisille tunneille. Sinun ei tarvitse murehtia, että muut ovat sinua taitavampia tai paremmassa kunnossa. Kaikki ryhmäliikuntaa harrastavat ovat samalla viivalla, kohottamassa kuntoaan ja edistämässä terveyttään.

Tällä sivustolla tarkoituksemme on informoida lukijaa kaikista niistä hyödyistä, joita liikunta tarjoaa, ja kuinka liikunnan aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää. Jos sinua kiinnostaa aloittaa esimerkiksi ryhmäliikunta, kuntosalitreeni tai oikeastaan mikä tahansa liikuntamuoto, löytyy sivustoltamme varmasti sinua viihdyttävää luettavaa. Yksityiskohtaista tietoa niistä liikuntamahdollisuuksista mitä paikkakunnallasi on saatavilla, tarjoaa paikallinen liikuntakeskus itse omilla verkko- ja varaussivuillaan.