Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus

post thumb
Urheilu
by Aleksi/ on 21 Sep 2021

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus on monipuolinen liikuntaharrastuspaikka, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Liikuntakeskukseen pääsee kätevästi Jyväskylän paikallisliikenteen busseilla nro 1 ja 2. Liikunta- ja hyvinvointikeskus on hyvin monipuolinen, sillä se tarjoaa erilaisia liikuntapalveluita aina personal training -palveluista kuntosaliin ja erilaisiin ulkourheilu- ja talvilajeihin saakka. Lisäksi sen palveluihin kuuluvat erilaiset hyvinvointipalvelut, kuten hieronta ja fysioterapia.

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita

Buugi tarjoaa sekä sisä- että ulkolajeja. Liikuntakeskuksen lajeja ovat esimerkiksi jääurheilu kaksirataisessa jäähallissa sekä salibandy, sulkapallo, tennis, pöytätennis, padel, frisbeegolf, koripallo, pilates, tanssi, sisäpyöräily, kahvakuula ja monet ryhmäliikuntalajit. Buugi -ryhmäliikunta on hyvin monipuolista, sillä keskus kertoo, että sillä on Jyväskylän seudun monipuolisin liikuntatarjonta. Liikuntakeskuksen valikoimasta löytyykin jokaiselle itselleen sopiva tunti.

Buugi tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri ikäisille. Tarjolla on esimerkiksi vanhempien ja lasten yhteistä jumppaa sekä monia erilaisia senioritunteja. Buugin eri liikuntatunnit sopivat loistavasti myös pienten lasten vanhemmille, sillä Buugissa on lapsiparkki. Aktiivinen lapsiparkki on avoinna arkisin ryhmäliikunnan aamupäivä- ja iltapäivätuntien ajan. Sen toiminta on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, vaikka sillä ei olekaan varsinaista ikärajaa.

Buugi -ryhmäliikunta

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Tarjolla on vain eräinä esimerkkeinä BuugiSykeStep 30’, joka perustuu 6-7 musiikkikappaleeseen, joihin jokaiseen tehdään omat liikkeet sekä monet erilaiset cycling- ja joogatunnit. Cycling -tunteja on tarjolla eri tasoisille pyöräilijöille ja kaksi erilaista HOT-joogaa sekä esimerkiksi Jooga Fitness ja Jooga Pilates. Tarjolla on myös erilaisia tanssitunteja, kuten house-, Dancehall-, BuugiPaletti- ja BuugiSumba-tunteja.

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa myös monia lihaskuntotunteja. BuugiÄijä esimerkiksi on miesten oma tunti, jonka teema vaihtelee kuukausittain. Puolet tunnista on aina teeman mukaan ja puolet venyttelyä. Tarjolla on myös esimerkiksi Cross Training -tunteja. Liikuntakeskukseen tarjontaan kuuluvat myös monet erilaiset vesiliikuntatunnit.

Koulutettu personal trainer apuna

Buugilla on useita koulutettuja personal trainereita, joiden kanssa harjoittelu on turvallista ja omat tavoitteet on helpompi saavuttaa. He tarjoavat tukea liikuntaharjoittelun, painonpudotuksen ja -hallinnan sekä ravintoasioiden tueksi. Liikuntakeskus auttaa asiakasta valitsemaan juuri itselleen sopivan personal trainerin. Ammattilainen suunnittelee sinulle ohjelma, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään. Voit käyttää ylimääräisen ajan vaikkapa perheen kesken tai ota suunnaksi casino, josta voi olla kotiin tuomisina muhkea tukku rahaa.

Liikunta tukee terveyttä, mutta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu muutakin kuin liikunta. Buugin personal trainer -paketti voikin olla ravintovalmennus, johon kuuluu ruokapäiväkirjan analyysi ja ravinto-ohjeet. Paketti voidaan muokata myös monia muita tarpeita varten, kuten esimerkiksi lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteluun tai lajiharjoitteluun sekä tekniikkaopetukseen eri lajeissa.

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa hyvinvointipalveluita

Liikunta ei ole ainoa Buugin tarjoama palvelu, sillä se tarjoaa myös hierontapalveluita. Tarjolla on monia erilaisia tekniikoita kuten esimerkiksi purentalihasten hieronta, faskia- ja syvähieronta, aku- ja triggerpistehieronta, mobilisointi ja MET-tekniikka sekä selkärangan nivelten mobilisointi. Kuuden kuukauden sekä 12 kuukauden asiakkaat saavat 10 prosentin alennuksen hierontapalveluiden hinnoista. Hinnasto vaihtelee myös palvelun ja ajan mukaan.

Buugi tarjoaa myös fysioterapiapalveluita. Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen 6 tai 12 kuukauden paketin varanneet asiakkaat saavat myös fysioterapiapalveluista 10 prosentin alennuksen. Buugi on siis hyvin monipuolinen keskus, joka tarjoaa asiakkailleen hyvin kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen.

Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa myös ravintolan, josta voi ostaa esimerkiksi urheilullisen aamupalan, aamupalatreenit sekä lounastreenit. Lounastreenit esimerkiksi sisältää oikeuden tunnin treeneihin kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunnilla sekä muutamissa palloilulajeissa. Lapset voivat syödä aikuisia edullisemmilla hinnoilla ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Buugissa on tarjolla myös kahvila, joka on auki liikuntakeskuksen aukioloaikoina.