Liikuntablogi antaa vinkkejä

post thumb
Urheilu
by Aleksi/ on 09 Nov 2021

Liikuntablogi antaa vinkkejä

Painaako arki jäsenissä ja olisi mukava saada liikuntaan vinkkejä? Niitä on saatavissa paljonkin, joten treeneistä, motivaatiosta sekä liikunnan aloittamisesta kertova liikuntablogi on paras vinkkien antaja sekä motivaattori. Oman liikunnan järkeistäminen voi olla aivan pienestä kiinni ja kun lukee blogeja voi saada myös kokeilemisen arvoisia vinkkejä itselleen. Hyvästä liikuntablogista saa ohjeita kiireisen arjen rytmittämiseen sekä liikunnan liittämiseksi osaksi tätä arkea. Monesti liikunnan avulla arkikin luistaa paremmin ja keskittyminen kasvaa.

Millainen on hyvä liikuntablogi?

Varmasti me kaikki tiedämme, että liikuntablogeja on yhtä paljon erilaisia kuin on kirjoittajiakin. Jokainen korostaa eri asioita ja monet bloggarit kertovat juuri siitä, mitä he ovat itse kokeneet ja miten he lähestyvät liikuntaa positiivisesti. Joillakin on intohimona liikunta ja toinen taas on liittänyt liikunnan rytmittämään arkea ja tuomaan vaihtelua jatkuvaan istumiseen. Lisäksi on blogeja, jossa kerrotaan jonkin kilpailemisen tuovan liikunnalle säännöllistä sekä tavoitteellista harrastamista.

Millaisesta liikuntablogista on esimerkiksi sohvaperunan hyvä lähteä liikkeelle? Sellainen blogi, jossa neuvoja antaa toinen sohvaperuna, on kaikkein paras. Silloin liikunnan aloittaminen alkaa samasta lähtökohdasta ja toisaalta, jos siellä pohditaan myös terveellistä elämää muutenkin esimerkiksi ruokailutottumusten myötä, on vinkkien saaminen entistä motivoivampaa. Hyvinvointi muodostuu pienistä, mutta tärkeistä asioista, joten varovainen liikkeellelähtö ei ala stressata heti uuden harrastuksen myötä.

Lue liikuntablogeja kriittisesti

Vaikka blogeja on joka lähtöön, kannattaa niitäkin lukea aina hiukan kriittisesti sekä pyrkiä arvioimaan, että sopiiko kaikki ohjeet itselle vai onko syytä heti alkuun muuttaa jotakin. Liiallista suorittamista kannattaa aina pyrkiä välttämään ja koettaa saada liikunnasta mukavan rento sekä arkinen toimenpide kaiken muun joukkoon. Tärkeää onkin huomata, mikä motivaatio blogin kirjoittajalla on. Onko se enimmäkseen kehua omilla saavutuksillaan vaan oikeasti antaa ohjeita muillekin.